Holter-monitooring sensorkomplekt ECG247

Võtmeomadused:

ECG247_sensorkomplekt_holter_monitooring
  • Võimaldab ambulatoorselt pikaajalist holter-monitooringut erinevate arütmia episoodide tuvastamiseks ja salvestamiseks, testi pikkus 2-10 päeva
  • Tasuta rakendus alla laetav Android ja IOS telefoni, salvestamine bluetooth-ühendusega – ECG247 APP (vajalik Android versioon 9.0 või uuem, iOS 11 või uuem)
  • Pikk uuring patsiendile mugav, kasutamine lihtne, sensor korduvkasutatav (uuringu ajal võib käia duši all, vann/ujumine keelatud).
  • Sensor on korduvkasutatav, puhastamine lubatud des.ainega, sel juhul vajalik vahetada vaid nahaplaaster (patch).
  • Kasutamine lubatud vanuses > 18, KMI-ga < 40 ning mitterasedatel.
  • EKG holter-uuringu tulemus analüüsitakse ja tähistatakse erinevate värvikoodidega
  • CE: 10000366191-PA-NA-NOR, (MDD 93/42/EEC), Class IIa Medical Device Other: Bluetooth SIG., BLE Biocompatibility: According to ISO 10993.
  • Veebi lehel ecg247.com saab testi lõpetades luua raporti pdf-i.
  • Patsient jagab oma isiklikke uuringu andmeid oma raviarstiga läbi oma telefoninumbri. Raviarst sisestab veebilehe programmis patsiendi telefoninumbri, seejärel patsient saab vastava teate oma telefonis, mille ta kinnitab.
  • Veebi lehel analüüsitakse kogutud uuringu info automaatselt:

– Kodade virvendus
– Kodade laperdus
– Paus
– Ventrikulaarne tahhükardia
– Supraventrikulaarne tahhükardia
– Bradükardia (HR < 30 b/min)
– Tahhükardia (HR> 180 b/min)
– Ventrikulaarne ekstrasüstool
– Supraventrikulaarne ekstrasüstol

Töövoo kirjeldus:

  1. ECG247 töövoog on lihtne ja kiire. Vastavalt andmekaitsele kuuluvad kõik andmed patsiendile, kes peab oma arstile ise aktiivse juurdepääsu andma mobiili rakenduses oleva koodi kaudu. Juurdepääs on püsiv (kui patsient seda ei tühista). Patsient vajab ECG247 äppi ja mobiilse andmeedastusega nutitelefoni. Tasuta rakendus alla laetav Android ja IOS telefoni, salvestamine blootooth ühendusega ECG247APP (vajalik Android versioon 9.0 või uuem, iOS 11 või uuem)
  2. ECG247 võimaldab pikaajalist pidevat EKG jälgimist koos reaalajas telemeditsiini juurdepääsuga. ECG247 on taskukohane ja võimaldab seetõttu teha palju paralleelseid teste. Norras on sisse kujunenud töövoog selline, et patsiendile saadetakse EKG sensor kas posti teel või aitab selle rinnakule asetada meditsiiniõde raviarsti juures kohapeal. Tehtud uuringuid on rohkem kui 2000.
  3. Kõik EKG ja südame pulsi andmed on ECG247 lehel kättesaadavad, klassifitseeritud ja kategoriseeritud vastavalt raskusastmele. Eraldi on kategoriseeritud  arütmiate (kollased, oranžid ja punased sündmused) leiud. Kogu andmestikku salvestust ei pea üle vaatama.  Raporti lehel HR (pulss) annab hea pildi mis tahes rütmihäirete kestusest ja võimaldab soovitud segmendi EKG salvestustele juurdepääsu.
  4. Patsientide puhul (kes ei kasuta nutitelefone), kel puudub nutitelefon, kasutatakse polikliinikule kuuluvat telefoni. Oluline on, et seade peab olema operaatoriga seotud, telefonil peab olema number. Andmed saadetakse telefonist veebilehele numbri põhiselt.
  5. ECG247 on läbinud põhjaliku testimise ja on heaks kiidetud vastavalt Euroopa meditsiiniseadmete direktiividele (ISO ja CE sertifitseeritud).
  6. Uuringu lõppedes luuakse ECG247 veebilehel pdf. raport, valitud EKG salvestised lisatakse hõlpsasti PDF-aruandesse, mille saab salvestada patsiendi lukku.