Röntgenkiirguse dosimeetrid

RTI Group on maailma juhtiv röntgenkiirguse testrite ja kvaliteedikontrolli lahenduste tootja.

RTI kvaliteedikontrolli lahendusi kasutavad kogu maailmas haiglad, röntgenseadmete tootjad, teenusepakkujad ja valitsusasutused kõigi elektrikiirgusseadmete puhul, nagu näiteks tavaradiograafia, läbivalgustusseadmed, hambaravi, kompuutertomograafia, mammograafia ja menetlusradiograafia (C-kaared ja arkoskoobid).


Mõõteseade Mako

RTI uhiuus dosimeeter Mako on teedrajav lahendus kiirgusseadmete mõõtmiseks, mis muudab teie tööviisi revolutsiooniliseks oma “plug-and-play” lihtsusega. See on oma valdkonna kõige võimekam ja täpsem mõõteseade, pakkudes samas kõige laiemat kasutusulatust. Kasutajal on võimalus avastada ühe seadme võimekus ja tõhusus kasutades seda kõigi röntgenseadmete ja aplikatsioonide puhul. Kasutage võimalust, et integreerida Mako mõõteseade radiograafia, fluoroskoopia, CT, hambaravi ja mammograafia kvaliteedikontrolli töövoogudesse.

Rohkem infot tootja kodulehelt.


Mõõteseade Piranha

RTI Piranha mõõteseade tuvastab automaatselt kõik ühendatud andurid ja valib teie kvaliteedikontrolli mõõtmiste jaoks optimaalsed sätted. Saadaolevate Piranha mudelite valik tagab meelekindluse, et maksate ainult selle eest, mida vajate – Multi, R/F, CT, Mammo või Dental. Kui teie vajadused muutuvad, on teil piiramatud võimalused oma Piranha mõõteseadet uuendada ja seadme kasutusvaldkonda laiendada – üks kõigi eest!

Piranha mõõteseadet on võimalik lihtsasti ja kiirelt seada kasutusvalmis ning seejuures kaasneb mõõteseadmega RTI võimas Ocean Next™ tarkvara röntgenseadmete kvaliteedikontrolli teostamiseks ja aruannete koostamiseks.

Rohkem infot tootja kodulehelt.


Mõõteseade Cobia

RTI Cobia mõõteseade on lihtsalt kasutatav toode kiireks ja tõhusaks kvaliteedikontrolli teostamiseks. RTI Cobia mõõteseadmel on mitu lahendust erinevate kasutusvaldkondade jaoks – Rad/Fluoro, CT ja Dental. Valige oma vajadustele vastav mudel ja makske ainult selle eest, mida vajate!

Kõik Cobiad ühilduvad täielikult RTI Ocean Next™ tarkvaraga röntgenseadmete kvaliteedikontrolli teostamiseks ja aruannete koostamiseks.

Rohkem infot tootja kodulehelt.


Ocean Next™ tarkvara

Ocean Next tarkvara abil saate ühte vaatesse kokku koondada kõik RTI mõõteseadmega kvaliteedikontrolli käigus kogutud andmed, sealhulgas ka signaali lainekuju graafikud. Saate teha kõike alates lihtsatest mõõtmistest kuni röntgenseadmete detailsete analüüsideni, salvestada ja taasesitada mõõtetulemusi ning koostada aruandeid dokumenteerimiseks ja jälgimiseks.

Ocean Next tarkvara ühildub RTI Mako, Piranha ja Cobia mõõteseadmetega ning RTI Scatter Probe’iga. Rohkem infot SIIT.


Scatter Probe

RTI Scatter Probe on revolutsiooniline pooljuhtdetektor lekke- ja hajukiirguse tuvastamiseks.

Selle ainulaadne disain – kaks eraldi detektoriala suurusega 10 cm² ja 100 cm² – vastab kehtivatele lekke- ja hajukiirguse mõõtmise eeskirjadele ja standarditele. Mõõteseadet on võimalik paigutada lauale, kasutada käsitsi või kinnitada kaasasolevale statiivile – RTI hajukiirgusdetektor on kiire, lihtne ja hõlpsasti kasutatav.

Scatter Probe ühildub RTI Ocean Next™ tarkvaraga.

Rohkem infot tootja kodulehelt.


Andurid ja tarvikud

Võtke oma Mako, Piranha või Cobia mõõteseadmetest maksimum RTI laia valiku hõlpsasti kasutatavate andurite ja tarvikutega. Kõik, mida vajate alates vastupidavatest kohvritest ja statiividest kuni andurite ja adapteriteni.

Kogu valik tootja kodulehel.